030 227 3561 info@manytastes.nl

Workshop voor winkeliers

Winkeliers workshop

Jij als winkelier of ondernemer doet waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Jouw enthousiasme, kennis en kunde zijn het visitekaartje van jouw bedrijf. Toch merk je dat dit niet voldoende is om jouw winkel, broodjeszaak of fietsenwinkel effectief onder de aandacht te brengen. Er is meer nodig om jouw plek in de markt te veroveren.

Heb jij wel een nagedacht over jouw positionering en concept? De workshops van Many Tastes zijn er om jouw hierbij de helpen.

In een inspirerende workshop gaan we aan de slag met jouw winkel of bedrijf. Tijdens deze masterclass leer je de praktische marketing do’s en dont’s. Positionering strategieën en voorbeelden uit de grote merkenwereld die ook toepasbaar zijn voor jouw winkel passeren de revue. Hoe ziet jouw marketingplan eruit in 2020? Hoe krijg je meer traffic naar de winkel? Een sessie waar de inspiratie vanaf spat.

Ben jij erbij?

Voor wie?

Ben je een retailer, vastgoedeigenaar, lid van een winkeliersvereniging of ondernemingsraad? En hebben jullie binnenkort een vergadering met alle winkeliers of lokale ondernemers en willen jullie een invulling van deze avond waar jullie allemaal iets aan hebben?

Dat kan! Neem contact met ons op via onderstaande knop en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Iedere winkelier of ondernemer gaat sowieso naar huis met een bak inspiratie en een werkboek op maat van zijn of haar organisatie!