030 227 3561 info@manytastes.nl

Waardevol winkelen

Laten we winkelen weer waardevol maken

In een donutbox zitten verschillende smaken, eigenlijk net als in een winkelgebied. Wil jij jouw winkelgebied nieuw leven inblazen? Wij hebben het herstelplan voor jullie klaar staan. Alle oplossingen in één box. Voor ondernemers en door ondernemers samengesteld. Zo maken we winkelen weer waardevol.

Iedereen is bezig met het maken van plannen. Waar onze kracht in zit? Wij benaderen het vanuit de ondernemers. We nemen je graag mee door de stappen van dit herstelplan.

1. Openingsfeestje

Alle ondernemers krijgen een op maat gemaakte ludieke openingsposter. We moeten zoveel mogelijk de aandacht trekken, daarom gaan we de winkelstraat versieren met deze kleurrijke en opvallende posters. Daag ons uit om voor iedere retailer, horecabaas, specialisme of dienstverlener zo’n toffe poster te bedenken. Je ontvangt hem met je eigen logo en in je eigen huisstijlkleur

2. Persoonlijke ondersteuning

We gaan een marketingplan samenstellen per ondernemer. We gaan dus persoonlijk en 1op1 met iedere ondernemer aan de slag. Daar waar de kracht in een winkelgebied vandaan moet komen gaan we beginnen, bij de ondernemers zelf. Wat wordt jouw eigen marketingplan los van het totale winkelgebied? Samen zetten we dit heel concreet op en heb je dus ook je eigen plan in handen voor 2021.

3. Samenwerkingen starten

Om meer omzet te generen creëeren we samenwerkingen tussen ondernemers, denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een vershof of een make-over concept voor kledingwinkels en kappers.
Er zijn veel samenwerkingen tot stand gekomen in de coronatijd en dat moeten we zien vast te houden of wellicht zijn er mogelijkheden tot uitbreiding.

4. Actie!

We hebben een overkoepelende actie klaar staan voor het hele winkelgebied om zo weer meer traffic en omzet per ondernemer te generen.
Wat we al zeiden, we moeten opvallen! Daarnaast is het belangrijk om de consument van de huiskamer (online shoppen) naar de winkelstraat te krijgen. Daarom een KOOP en MAAK KANS OP actie. Staat al helemaal klaar en kunnen we zo mee starten!

 

5. Identiteit winkelgebied

Last but not least werken we aan een onderscheidende identiteit van het totale winkelgebied om zo het ‘koop lokaal’ fenomeen te waarborgen. Het goed neerzetten van het imago is nog nooit zo belangrijk geweest. Wat houdt dit precies in? De ondernemers spelen de hoofdrol en we zetten het verhaal nog meer kracht bij. Uiteraard rollen we dit online uit en op alle socials.

 

 

Uiteraard ook met donuts.

Voor wie?

Ben je een retailer, horecabaas, vastgoedeigenaar, lid van een winkeliersvereniging of ondernemingsraad? En ben je opzoek naar een nieuwe en herkenbare identiteit voor jouw winkelgebied? Dan ben je aan het juiste adres! Wij zijn er om jou te helpen en denken graag met je mee. Neem contact met ons op via onderstaande knop en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.