030 227 3561 info@manytastes.nl

Strategie

Bouw jouw eigen merk – nu voor 1350,-

Werk aan jouw merk

Dit is het pakket wat sturing geeft. Wanneer doe je het nu goed? Hoe bouw je een merk? Heb jij ook moeite om vaste koers te bepalen en daar aan vast te houden? We maken een krachtig verhaal wat onderscheidend is van de concurrenten en wat aanslaat bij jouw doelgroep.

Wat wordt jouw concept?

In dit plan staat jouw vakmanschap centraal. Jouw passie wordt nu commercieel. Door een duidelijke positionering te formuleren maakt het jou krachtig en weten jouw klanten precies waar jij voor gaat en staat. Vervolgens zijn jouw doelstellingen belangrijk op het gebied van kennis, houding en gedrag van jouw doelgroep. Wat wil jij hierin bereiken? Als uitkomst heb jij 3 unique selling points in handen die onderscheidend zijn, passen bij jouw vakmanschap en die populair zijn bij jouw doelgroep. Deze vertalen we naar gave concrete concepten met beeld en tekst. Je wordt een heus merk!

 

Waarom dit pakket kiezen?

Je begint jouw eigen zaak, maar hoe ga je dit aanpakken? Of je onderneemt al een tijdje maar het is hoog tijd voor vernieuwing want de concurrentie haalt je in. Start met de strategie, dan weet je zeker dat je het goed aanpakt!

Geen boekwerk

Geen zin en tijd om een heel marketingplan door te spitten? Je krijgt van ons een mooi visiedocument wat nuttig én (ook gewoon) leuk is om door te lezen.

Eigen brand dashboard

In dit dashboard staat alles over jouw merk. Handig om uit te delen aan de werknemers!

Unique Selling Points

Unique selling points heb je nodig als ondernemer. Wat zijn die van jou?

Concrete voorstellen

Geen lange teksten als eindresultaat, wel een visuele presentatie waar je direct mee aan de slag kunt!

Wat heeft mijn business nodig?