030 227 3561 info@manytastes.nl

FRESH! Westfield Mall of the Netherlands

In Westfield Mall of The Nederlands, het grootste winkelcentrum van Nederland, ligt FRESH!, een 2500m² grote versmarkt met meer dan 10 kiosken en 24 winkels waar de beste lokale high-street concepten en levendige activiteiten rond de gastronomie gecombineerd worden.

Opdracht: Na een marketingworkshop voor de ondernemers van versmarkt FRESH! is Many Tastes op vraag van Mall of The Netherlands aan de slag gegaan met het opstellen van een uitgebreid marketingplan voor al de ondernemers in de versmarkt. Naast het maandelijks bedenken van doelgerichte en thematische marketingacties bieden we actief marketing-ondersteuning en begeleiding aan de ondernemers.

Klant: Uniball-Rodamco-Westfield
Pakket: 3 en 4: Marketingplan, Flex-abbonnement
Website: https://leidsenhagevernieuwt.nl/winkelcentrum/

Samen met Many Tastes hebben we hele leuke en creatieve marketingacties ontwikkeld voor onze ondernemers in Versmarkt Fresh! in winkelcentrum Leidsenhage, de toekomstige Westfield Mall of the Netherlands. Many Tastes denkt graag met je mee en komt iedere keer weer met originele ideeën en acties. Een aanrader als je op zoek bent naar een creatieve aanpak!

Lisanne van Heck, Jr. Marketing Manager Westfield

Benieuwd naar vergelijkbare projecten?

Share This