030 227 3561 info@manytastes.nl

Over Many Tastes

Zoveel mensen zoveel smaken

Hoe houd jij jouw business staande in een wereld die zo snel verandert?
Many Tastes is er speciaal voor de MKB’er zodat ook jij met een goed marketing- en communicatieplan jouw bedrijf kunt leiden. De grote merken om ons heen hebben een strategie en weten precies wie hun doelgroep is. Zij houden focus, hebben een goed verhaal en hebben daardoor een stevige positionering in de markt. Nu kan jij dit ook!

Jong, oud, huisvrouwen, millennials, verschillende culturen, wie is nu eigenlijk mijn doelgroep? En wat trekt hun aan? Zoveel mensen, zoveel smaken. Samen zoeken we de juiste focus voor jouw bedrijf. Samen zetten we de smaak van neer van jouw doelgroep en maken we een succes van jouw bedrijf!

Leren van de grote merken

Many Tastes is ontstaan uit het gevoel dat ik ondernemers wil helpen. Er zijn zoveel kleinere bedrijven die eigenlijk niet zo goed weten hoe zij hun verhaal commercieel over de bühne kunnen krijgen.

Bijvoorbeeld de nieuwe kapper bij mij in de straat. Ik werd geknipt door de bevlogen eigenaresse. Zij vertelde: “Wij staan voor natuurlijk knippen, knippen niet met de schaar maar met het mes voor een natuurlijke haarval. Wij wassen alleen met natuurlijke shampoo’s en verven het haar met natuurlijk producten.”

Wat een mooi en onderscheidend verhaal! Ik kwam thuis en besefte me, dit is er gewoon weer zo eentje! Waarom ontbreekt dit verhaal in haar communicatie en marketing? Nu is zij gewoon een kapper net als alle anderen. Voor mij dé reden om Many Tastes te starten!

Prenatal, Conimex, Knorr, Heineken, winkelcentrum Cityplaza, merken waar ik met trots voor heb mogen werken. Kennis van doelgroepen, marketingstrategieën, organiseren van acties: kortom, genoeg kennis en ervaring opgedaan. Deze bekende merken werken samen met grote reclamebureau’s, maar wie is er nu eigenlijk voor de kleinere bedrijven? Dit initiatief heb ik genomen!

Mijn missie is om zoveel mogelijk winkeliers, horeca ondernemers en ZZP’ers te helpen. Want echt, jouw vakmanschap verdient een stevige positionering in de markt!