030 227 3561 info@manytastes.nl

Marketingplan

Meer naamsbekendheid – nu voor 750,-

Elke maand actie!

De kerst is toch een waanzinnig moment, waar je passende marketingacties voor kunt bedenken. Maar ook nieuwjaar, de lente of moederdag zijn ideale momenten om als merk of bedrijf op in te springen. Dit kan jij ook!

We zetten originele en effectieve marketing- en communicatieactiviteiten in om jouw doelstellingen te bereiken. Hierbij houden we scherp in de gaten waar jouw doelgroep, op welk moment behoefte aan heeft. Deze actie communiceren we in de winkel maar ook op social media. Wij bedenken het plan en de uitvoer ligt bij jou.

Meer naamsbekendheid

Marketing en communicatie is belangrijk voor elk bedrijf. Ook als het bedrijf al heel goed loopt. Het is belangrijk om nieuwe klanten binnen te halen, maar nog belangrijker deze te behouden.

Eventuele nieuwe klanten (B2B of B2C) hebben in totaal zeven contactmomenten nodig voordat ze overgaan tot aankoop. Zeven! Contactmomenten zijn: aanbeveling van vriend of vriendin, online advertising gezien, website, poster, offerte aanvragen, visitekaartje en email. Allemaal belangrijke communicatie.

Heb jij wel eens de Customer Journey voor jouw eigen bedrijf inzichtelijk gemaakt? Hoe komt jouw klant naar jou toe? Wanneer ontstaat de behoefte tot aankoop en hoe komt de klant uiteindelijk bij de after sales. Samen maken we de hele klantreis inzichtelijk en koppelen we hier concrete acties aan.

Waarom dit pakket kiezen?

Het maken van een marketingplan is vaak een ondergeschoven kindje. Je hebt het al druk genoeg met het runnen van jouw bedrijf. Hoe fijn zou het zijn als jouw marketing al klaar is voor komende half jaar?

Marketingplan klaar

Voor het komende half jaar staat jouw marketingplan klaar.

Meer naamsbekendheid

Door maandelijks iets te doen, groeit jouw klantenbestand en gaan de huidige klanten niet naar de concurrent.

Nooit te laat

Als je twee maanden van te voren bedenkt: oow wat moet ik eigenlijk met de kerst? Ben je eigenlijk al te laat. Zonde!

Creatief

We hebben acties verzonnen voor onder andere Heineken en Conimex dus voor jouw bedrijf bedenken we minstens zulke goede acties!

Ja ik wil meer naamsbekendheid