030 227 3561 info@manytastes.nl

Huisstijl

Maak jouw uitstraling écht professioneel – nu voor 900,-

Visueel sterk

Een uniek verhaal verdient een bijpassende gave huisstijl, een logo, print ontwerp, website en social media. Maar welke communicatiemiddel kies je? Wat past echt bij jouw business en wat is effectief?

Er zijn veel do’s and dont’s waar je in je communicatie rekening mee moet houden. Neem bijvoorbeeld het maken van een flyer. Wist jij bijvoorbeeld dat jouw diensten of producten goedkoper lijken als je de eurotekens weglaat op de flyer? Jouw klant associeert het euroteken namelijk met moeten betalen en ‘duur’. Dit geeft onbewust een ‘pijnprikkel’ in het brein van je klant. Met onze kennis van consumentenpsychologie leren we je ook deze ‘trucjes’.

Ervaren designers

Je hebt een onderscheidend verhaal en je weet wat je wilt uitstralen, alleen nu moet het vorm gegeven worden. Een krachtig logo, goede communicatie voor in de winkel, een bijpassende website én afbeeldingen voor op social media. Alleen op deze manier wordt het echt een krachtig concept, één verhaal. Hierdoor weten mensen jou te vinden! Many Tastes werkt met designers en websitebouwers die voor de grootse merken hebben gewerkt waardoor we ook echt mooi resultaat kunnen creëren.
Dit pakket is exclusief het bouwen van de website, dit zijn kosten op basis van de functionaliteiten en wensen voor de website.

Waarom dit pakket kiezen?

Eigenlijk is dit het allerleukste stukje van marketing en branding. Nu worden de ideeën écht gerealiseerd en mag jij met trots jouw visitekaartjes uitdelen.

Het klopt

Doordat wij eerst kijken naar wie en wat jij wilt zijn, wordt het een totaalconcept met een uitstraling die klopt.

Snel

Jeetje wat zijn jullie snel! Binnen een paar dagen al de eerste voorstellen in jouw mail.

Hoog niveau

Wij werken met designers en websitebouwers die ook voor de grote merken werken uit de reclamewereld. Hierdoor krijg je echt waar voor je geld.

In 1x klaar

In dit pakket zit direct alles wat je nodig hebt. Wel zo handig!

Werkt mijn huisstijl nog wel?