030 227 3561 info@manytastes.nl

Flex abonnement

Blijf werken aan jouw merk – nu voor 650,- per maand

Marketing expertise en organisatie waar jij hulp bij nodig hebt.

Heb jij soms de inspiratie niet meer? Weet je niet wat je nu weer voor actie moet bedenken? Of twijfel je soms of wel op de goede weg zit? Wij denken graag met je mee!

Als ondernemer ben je al druk genoeg met jouw eigen bedrijf runnen. Je ‘moet’ van jezelf ‘iets’ met marketing en social media maar je ziet er tegenop of komt er gewoon niet aan toe. Of misschien vind je het wel leuk, maar mis je soms de creativiteit. Met dit pakket kun je ons 8 uur per maand vrij inzetten om jou te helpen. Als wij twee uur per week aandacht besteden aan jouw marketing, dan gaan jullie als een speer. Wij sparren graag met je of nemen marketingactiviteiten uit handen. Zo kun jij doen waar je écht blij van wordt en blijft jouw merk groeien!

Blijf zichtbaar

De ondernemers die meer verkoop realiseren zijn vaak goed zichtbaar. Online en offline. Dit betekent niet één keer een website live zetten maar het hele jaar door communiceren. Dit kan dus op social media met berichten en acties maar daarnaast zijn er nog tal van marketingactiviteiten te bedenken.

Het bedenken en uitvoeren van marketingactiviteiten schieten er wel eens bij in bij veel ondernemers. Puur omdat dit niet jouw core business is. Maar dus wel belangrijk.

Hier helpen wij jou graag mee!

Waarom dit pakket kiezen?

Je kunt gewoonweg niet alles zelf doen binnen je bedrijf. Een beetje hulp is best fijn. Geef met een gerust hart een stukje organisatie van een event aan ons uit handen. Of spar eens met een marketingexpert. Hoe fijn!

Jij bepaalt

Jij mag kiezen hoe je deze uren inzet.

Geen medewerker in dienst

Je zit niet direct vast aan loonkosten.

Sparren

Altijd iemand in de buurt waarmee je kunt overleggen, brainstormen en sparren.

Focus

De grootste uitdaging is voor veel ondernemers focus. Wij sturen af en toe een beetje bij. Focus leidt namelijk tot groei.

Ja ik wil marketinghulp